Головна Новини Оборона 2022 Армія окупантів відкинута на кількох напрямках: ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія окупантів відкинута на кількох напрямках: ОП

ВСУ чинить активний опір ворогові

24 лютого 2022, 11:22 comments4265
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк на брифінгу у прес-центрі Офісу Глави держави повідомив, що Збройні Сили України ведуть важкі бої. Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства оборони України.

Армія окупантів відкинута на кількох напрямках: ОП

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"У нас вже багато результатів. У деяких напрямках збройні сили РФ відкинуті. Збройні Сили були готові до всіх сценарних планів Росії і зараз чинять активний опір. Цей опір матиме наростаючий характер", – зазначив радник керівника Офісу Глави держави.

В Офісі Президента закликали громадян України зберігати спокій.

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович зазначив, що за попередніми оцінками перший удар Росії провалився.

Також Олексій Арестович зазначив, що, за попередньою інформацією, фіксується незначне вклинення противника на відстань до 5 км на півночі Харківської області та на Чернігівщині. На Волинському напрямку просування ворога відбито.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Росія розпочала вторгнення в Україну: яка справжня мета Путіна – що його може зупинити. В Україні запроваджено військовий стан. Країна готова повною мірою відбити атаки агресора.

Читайте також, що поліція посилює оборону населених пунктів: які наслідки обстрілів. Відомо про кілька загиблих внаслідок обстрілів з боку Білорусії, окупованого Криму та "ЛДНР". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що Національний банк України повідомив про режим роботи фінустанов найближчими днями. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини