Головна Новини Оборона 2022 Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни та що буде після неї
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни та що буде після неї

У нас два виходи: або ми добиваємо їх повністю чи мирний договір - Арестович

5 квітня 2022, 16:45 comments5059
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексія Арестович висловив свою думку щодо того, коли має закінчитися активна фаза війни і що буде після неї. Свою заяву Арестович зробив під час цілодобового телемарафону.

Арестович розповів, коли закінчиться активна фаза війни та що буде після неї

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

Так, за словами Олексія Арестовича, активна фаза війни має завершитися приблизно вже в середині цього місяця.

"Після цього "партизанка". Ми вб'ємо остаточно всіх тих, хто тут залишився, якщо вони не підуть на мирний договір. Проте треба розуміти, що і наших солдатів і мирних жителів багато загине. Тому у нас два виходи: або ми добиваємо їх повністю або мирна угода. Я б хотів знищити їх усіх до одного, але треба завжди пам'ятати про ціну, яку ми заплатимо, тому можливий мирний договір, на якомусь етапі буде виходом для нас. Однак одне я можу сказати, мирний договір буде на наших умовах. . Ми продиктуємо їм умови.", — сказав Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що багато запитів на медикаменти: штаб Сергія Притули допомагає ліками не лише військовим. Волонтерський штаб Сергія Притули забезпечує необхідним ЗСУ, тероборону, столичні лікарні та цивільних.

Читайте також про те, що окупанти не повернуться до Київщини. Арестович пояснив, чому на Київщині більше не буде окупантів.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський пояснив, що вважатиме перемогою України у війні з Росією: три найважливіші пункти. Зеленський повідомив, що Україна має бути відображена до точки станом на 23 лютого 2022 року.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Луганській області стався витік азоту через обстріл з боку окупантів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

укр с дробовиком

6 квітня 2022, 20:24

сцаня, видели мы ваши планы - за2дня до Киева, демилитаризация и прочий бред. вашу "фтарую армею миря" пендалями вышвырнули с киевщины, но за ваши трофейные танки, РСЗО, станции РЭБ и прочее - спасибо, теперь этого добра у ВСУ больше ВДВОЕ, чем до войны (такая вот "димилетарезацея", ахахах) а освобождение Крыма в этом году или через 15 лет - все равно освобождение, сроки осуществления неизбежного будут зависеть от множества факторов. единственное - через 15 лет русэССовского нацистского рейха уже не будет, а все аквафрешевые военные преступники будут давно гнить в безымянных скотомогильниках. передай превед 19 тысячам твоих соплеменников, денацифицированных в Украине до уровня чернозема. вы проиграли свою последнюю войну 2 недели назад.

саня

5 квітня 2022, 15:55

хвантазер- "на наших условиях)) слышали м ваши условия) то освобождение крыма то разговорі об освобождении 10 -15 лет) черти).

Вася

5 квітня 2022, 15:52

ДОБИВАЄМО!!!!!


Новини