Головна Новини Оборона 2021 Загроза російського вторгнення: стало відомо, яку зброю передасть Польща Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза російського вторгнення: стало відомо, яку зброю передасть Польща Україні

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький прибуде до Києва з робочим візитом 1 лютого

1 лютого 2022, 12:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький розповів, які види оборонного озброєння може отримати Україна. Про це пише видання "Обозреватель".

Загроза російського вторгнення: стало відомо, яку зброю передасть Польща Україні

Прапор Польщі. Фото з відкритих джерел

Матеуш Моравецький заявив, що Польща готова надати Україні різні види ресурсів і предмети першої потреби. Окрім того, у Варшаві хочуть підтримувати українців оборонним озброєнням.

"Ми солідарні з нашими сусідами, яким загрожує Росія. Але солідарності та слів сьогодні мало. Сьогодні їх потрібно втілити у життя", — наголосив прем'єр-міністр Польщі.

Конкретні потреби України у зброї Матеуш Моравецький обговорюватиме на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Відповідаючи на запитання про те, які види оборонного озброєння Польща може передати Україні, він сказав таке: "Боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси дуже малої дальності Grom і різні типи безпілотників, які також призначені для оборони".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що нардеп прокоментувала створення тристороннього союзу та пояснила, чому Великобританія та Польща хочуть об'єднатися з Україною.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Разумков пояснив, чому указ президента про підвищення зарплати військовим – лише популізм. Ексголова парламенту вважає, що ініціатива підвищення зарплати військовим має надходити точно не від президента, бо це не його повноваження.

Читайте також про те, що росіяни змагатимуться без свого прапора та гімну на Олімпійських іграх у Пекіні. Російська делегація до Пекіна не може демонструвати державні емблеми або символи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини