Головна Новини Оборона 2021 Загроза російського вторгнення: Чехія може відправити своїх солдатів в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза російського вторгнення: Чехія може відправити своїх солдатів в Україну

"Україна заслуговує самостійно вирішувати свою долю", - наголосила Чорнохова.

25 січня 2022, 14:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чехії готові розглянути можливість відправлення військових до України через загрозу можливого вторгнення Росії. Про це заявила Міністр оборони Чехії Яна Чорнохова, передає ТСН.

Загроза російського вторгнення: Чехія може відправити своїх солдатів в Україну

Морські піхотинці Балтійського флоту ВМС Росії - Reuters

Глава оборонного відомства зазначила, що наша країна є партнером Чехії та Північноатлантичного альянсу. Тому у разі відповідного запиту Чехія готова розглянути можливість відправлення своїх солдатів до України.

"Україна — наш партнер. Партнер НАТО і партнер Чеської Республіки. У нас є спільна історія, обидві країни були під радянським пануванням. Україна заслуговує на самостійне вирішення своєї долі… Якщо Чехію попросять відправити солдатів в Україну, ми готові це розглянути. Ми маємо волю допомогти. Україні", — заявила Чорнохова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що євродепутати запевнили Україну, що проведуть роботу з урядом ФРН. Вони пообіцяли, що докладуть усіх зусиль, щоб переконати німецький уряд припинити саботаж постачання озброєння Україні та перестати підігрувати Росії.

Сайт "Коментарі" писав про те, що закон про перехідний період відкликали з Ради. Експерти розібралися у справжніх причинах відкликання із Верховної Ради законопроекту.

Читайте також про те, що кулінар Євген Клопотенко опинився в центрі нового скандалу, йому згадали торішню заяву. В одному із інтерв'ю Клопотенко розповів, що готує у своєму ресторані серце лося. Зазначимо, що ця тварина занесена до Червоної книги. За фактом відео було направлено запит до Держпродслужби та ДержЕкоінспекції. Докладніше про це читайте в нашій статті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

25 січня 2022, 15:33

надеюсь русская армия пройдет через украину до праги и тогда ни какие уебки указывать не будут


Новини