Головна Новини Оборона 2021 "Викликає тривогу": Росія спрямовує елітний спецназ на кордон України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Викликає тривогу": Росія спрямовує елітний спецназ на кордон України - ЗМІ

Західні ЗМІ повідомляють про перекидання елітного спецназу до Білорусі

1 лютого 2022, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російська Федерація перекидає на кордон із Україною елітний спецназ. Про це пише видання Mirror.

"Викликає тривогу": Росія спрямовує елітний спецназ на кордон України - ЗМІ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Як пише ЗМІ, тисячі нових елітних російських спецназівців наповнюють Білорусь, посилюючи побоювання щодо можливого вторгнення в Україну. 14-а бригада спецназу з 2000 фахівців з диверсій та таємних оперативників прямує до північного сусіда України.

"Вони підтримають принаймні 5000 спецназівців, які вже перебувають там серед 80 000 регулярних солдатів з Росії та Білорусії", — зазначається у матеріалі.

Новини про те, що до Білорусі прибувають нові російські війська, посилили тривогу щодо нарощування Кремлем військової могутності проти України.

У статті наголошується, що на східному фланзі України та біля узбережжя на військових кораблях вже зосереджено щонайменше 126 000 російських військовослужбовців.

Журналісти пишуть, що Росія заявила про те, що нарощування сил у Білорусі призначене для спільних навчань з місцевими силами. Джерело в британській службі безпеки заявило Daily Mirror: "Так багато спецназу в регіоні — викликає тривогу".

Довідково: з 10 по 20 лютого на території Білорусі пройдуть військові навчання " Союзна рішучість-2022".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформує про те, що Катар може стати головним союзником США. Як Катар пройшов шлях від регіонального ізгоя до ключового союзника Байдена.

Також сайт "Коментарі" писав про оновлений рейтинг. Президент України Володимир Зеленський все ще перший, а от "Слуга народу" продовжила падіння. Партія "Європейська солідарність" збільшує відрив з інших політичних сил. Соцідослідження проводилось у період з 28 по 31 січня 2022 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини