Головна Новини Оборона 2021 В ООС розповіли про останні втрати українських вояків на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООС розповіли про останні втрати українських вояків на Донбасі

Сьогодні, не дивлячись на обстріли російських військ втрат в українських вояків немає, на відміну від 8 липня

9 липня 2021, 19:42
Поділіться публікацією:

В прессслужбі Міністерства оборони України повідомили про оперативну ситуацію на фронті на вечір 9 липня. Цього дня від початку доби зафіксовано 6 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ поблизу Зайцеве, Невельского, Новотишківскього та Пісок. Ворог обстрілював українських вояків з артилерії, гранатометів та великих кулеметів. На щастя втрат та поранених в українських збройних силах за цей день не було. На відміну від 8 липня, коли ворогом було 11 разів порушено режим припинення вогню. Піски, Мар'їнка, Опитне, Новозванівка, Невельске, Кримське, Причепилівске, Водяне — ось географія російських обстрілів.  Причому Водяне на Приазов'ї ворог обстрілював двічі — гранатометами, великогабаритними кулеметами та стрілецькою зброєю.

 В ООС розповіли про останні втрати українських вояків на Донбасі

Українська артилерія веде вогонь в зоні ООС, фото https://www.facebook.com/pressjfo.news

Внаслідок вогню російських найманців вчора був смертельно поранений військовий зі складу Об'єднаних сил. Іще один український військовий отримав кульове поранення, а його стан здоров'я був задовільний.

У відповідь українські війська кілька разів відкривали вогонь по ворожим військам. 

"Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", — повідомили у Мінобороні.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими військовими, запевнили у Мінобороні. За останній час піротехнічні розрахунки ДСНС України також розмінували понад 1 гектар території та передали на знищення 119 вибухонебезпечних предметів, а в зоні ООС артилерійські підрозділи змагалися на вправність артстрільб.

Також, раніше в Міноборони України розповіли, коли очікують загострення війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини