Головна Новини Оборона 2021 Українським військовим передали капітально відремонтований винищувач МіГ-29 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українським військовим передали капітально відремонтований винищувач МіГ-29 (ФОТО)

На оновлений МіГ-29 надали дворічну гарантію

23 грудня 2021, 17:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Повітряним силам ЗСУ передали відновлений винищувач. Про це повідомляється на офіційній сторінці Державного концерну "Укроборонпром".

Українським військовим передали капітально відремонтований винищувач МіГ-29 (ФОТО)

Відремонтований МіГ-29. Фото: Укроборонпром

Державне підприємство "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод", яке входить до складу Укроборонпрому, відремонтувало багатоцільовий винищувач МіГ-29.

Під час капітального ремонту фахівці відновили аеродинамічні характеристики літака, паливні баки та баки-кесони, гідравлічну, паливну та повітряну системи тощо. Зазначається, що ремонт було проведено за оборотні кошти підприємства.

Завдяки виконаним роботам було забезпечено міжремонтний ресурс у 700 годин нальоту протягом восьми років експлуатації, а також можливість його продовження. На оновлене повітряне судно було надано дворічну гарантію.

Літак передали замовнику після проведення успішних випробувальних польотів.

Українським військовим передали капітально відремонтований винищувач МіГ-29 (ФОТО) - фото 2

Фото: Укроборонпром

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що  військовий облік для жінок в Україні став обов'язковим. W ознаку сотні професій стали обов'язковими на рахунок військової служби. Українкам дадуть рівно рік, щоби стати на військовий облік. Повідомляється, що це стосуватиметься, за попередніми підрахунками, понад тридцять мільйонів жінок.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні завершили будівництво зразка нового літака Ан-178, призначеного для проходження льотних сертифікаційних випробувань. Нині закінчується відпрацювання всіх систем. Крім того, повітряне судно, яке призначене для українських військових, також будується згідно з графіком. Вже збудований планер, а піднятися в повітря літальний апарат зможе вже у першій половині наступного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини