Головна Новини Оборона 2021 Українські військові знищили бронетехніку окупантів на Ізюмському напрямі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили бронетехніку окупантів на Ізюмському напрямі (ВІДЕО)

ЗСУ знищили ворожу техніку з ПТРК

26 квітня 2022, 13:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати окупантів та їхню бронетехніку. Про це пише Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські військові знищили бронетехніку окупантів на Ізюмському напрямі (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України показали відео, на якому відображено, як за допомогою протитанкового ракетного комплексу вони знищують бронетехніку противника. За інформацією СтратКому, відео було знято у Харківській області.

" Ізюмський напрямок. Українські воїни продовжують знищувати російських окупантів. "Українське сафарі 2.0" продовжується", — пише Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що росія напала на Україну: які з країн найбільше допомогли Києву у перший місяць вторгнення. Якщо оцінювати співвідношення валового внутрішнього продукту (ВВП) країн до розміру їхньої допомоги Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії, лідер – Естонія. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що окупанти вигадали нову причину для загроз Україні. Пушилін вже заявляє, що одного виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей росіянам замало. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Державний апарат майбутнього : що і як треба змінити в Україні. Експерти розповіли, як саме в Україні потрібно реформувати держапарат та провести чищення серед чиновників.

Також "Коментарі" повідомляли, що Маск купує Twitter: що це означає і до чого може привести. Що буде з Twitter та навіщо Маску соціальна мережа: розповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини