Головна Новини Оборона 2021 СБУ починає масштабні навчання на сході, людей просять не панікувати
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ починає масштабні навчання на сході, людей просять не панікувати

СБУ розгортає бронетехніку: на Донбасі стартують масштабні навчання

12 серпня 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

У Донецькій і Луганській областях починаються масштабні навчання СБУ. Головне їхнє завдання — протидія диверсійним і терористичним загрозам. Як інформує видання "Коментарі", про це в Facebook повідомляє 2 управління ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях.

СБУ починає масштабні навчання на сході, людей просять не панікувати

СБУ. Фото: inshaua.com

У повідомленні говориться, що навчання будуть тривати близько місяця. Також заявлено використання вогнепальної зброї і бронетехніки. Українські спецслужби закликають жителів Донецької і Луганської областей увійти в становище і з розумінням поставитися до таких маневрів. Також, щоб уникнути непорозумінь силовики просять людей, які проживають в районі проведення навчань, мати постійно при собі документи для підтвердження особи, на випадок перевірки. В СБУ зазначають, що навчання пройдуть з максимальним наближенням до бойових умов, щоб краще відшліфувати тактику ведення бою.

Відзначимо, такі навчання українських спецслужб можуть бути відповіддю на військові навчання Росії, які стартували 9 серпня. Уже традиційно Москва вирішила проводити навчання фактично на кордоні з Україною, а також в включеному Криму. В Україні вже назвали ці вчення черговою демонстрацією сили не тільки Києву, але і всього західного світу, Москва знову прагне показати, що не чує заклики цивілізованого світу і готова до подальшого наколюванні обстановки.

Читайте також раніше на нашому порталі — на кримському полігоні Опук 22 квітня 2021 року стартували міжвидові навчання армії РФ. Пройшли чергові навчання, які підтвердили готовність Кремля перетворити Крим на військову базу Росії, нашпиговану всілякою зброєю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини