Головна Новини Оборона 2021 Російські окупанти скинули 5 бомб: наслідки удару по дитячому табору «Зоряний» на Сумщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти скинули 5 бомб: наслідки удару по дитячому табору «Зоряний» на Сумщині (ФОТО)

Одна бомба влучила прямо в житловий корпус

11 березня 2022, 18:35 comments1085
Поділіться публікацією:

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький опублікував фото з дитячого табору "Зоряний", на який російські окупанти скинули 5 бомб. Як передають "Коментарі", такі фото Живицький опублікував у своєму Telegram-каналі.

Російські окупанти скинули 5 бомб: наслідки удару по дитячому табору «Зоряний» на Сумщині (ФОТО)

Наслідок бомбардування дитячого табору "Зоряний" - Telegram-канал Дмитра Живицького

"Подробиці наслідків ворожого бомбардування дитячого табору "Зоряний", що біля Ольшанки на Сумщині. В ніч з 9 на 10 березня російська ворожа авіація скинула 5 бомб на територію нашого дитячого табору", — повідомив Живицький.

За даними голови ОДА, одна бомба влучила в житловий корпус. Наразі половина будівлі знищена, а в іншій половині залишилися лише стіни. Також за словами Живицького, приміщення котельні повністю розбили — там відсутня комунікація й опалення.

"Від ударної хвилі в таборі "Зоряний" вибито всі вікна та двері. Мова йде про табір, що біля Ольшанки", — додав Живицький.

Як повідомляли раніше "Коментарі", пілот із окупованого Криму бомбив свою сім'ю в Україні. Українські військовослужбовці взяли в полон пілота з окупованого Криму, який бомбардував міста нашої країни, попри те, що його батьки мешкають у Кременчуці Полтавської області. Він приїхав воювати в Україну з тимчасово окупованого Криму і не побачив нічого злочинного у наказі бомбардувати мирне населення нашої країни.

Також "Коментарі" писали, що Лукашенко сплутав карти Кремлю – каже, що в Україні таки війна, але його совість чиста. Сьогодні самопроголошений президент Білорусі прилетів до переговорів до Москви. За підсумками зустрічі з Володимиром Путіним він спробував виправдатися за те, що відбувається в Україні, зазначивши, що його особисто совість чиста, тому що не Росія і Україна розв'язали цю війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини