Головна Новини Оборона 2021 Росія у грудні збільшила поставки бойової техніки бойовикам в ОРДЛО - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія у грудні збільшила поставки бойової техніки бойовикам в ОРДЛО - розвідка

28 грудня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

В українській розвідці зафіксували численні факти поставки озброєння для терористів на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей з боку Росії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Росія у грудні збільшила поставки бойової техніки бойовикам в ОРДЛО - розвідка

Розвідка зафіксувала збільшення поставки озброєння бойовикам з Росії. Фото з відкритих джерел

"Командування Збройних Сил Російської Федерації протягом усього цього місяця продовжувало нарощувати бойової можливості оперативного угруповання російських окупаційних військ  на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, окупанти приховано завозили залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів пальне, бойову техніку, різноманітне озброєння і численні боєприпаси, засоби радіоелектроного опору, безпілотники," — йдеться у повідомленнні Міноборони.
У звіті розвідників мова йде про те, що усе це забезпечення було ввезене під виглядом так званих "гуманітарних конвоїв".

"Окрім того. Росією значно збільшено поставку до з’єднань і частин окупаційних військ бойових броньованих машин. Мова тут іде про як нову техніку, так і відновлену або модернізовану на російських  профільних підприємствах," — додають у відомстві.
Також були зафіксовані факти, коли до служби в підрозділах противника залучались кадрові російські військові та найманці з російським громадянством. Вони наймались, зокрема, на посади розвідників, снайперів, артилеристів, зв’язківців, фахівців радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби.

Читайте також: Російська армія біля українського кордону: Кулеба назвав кінцеву мету Путіна



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини