Головна Новини Оборона 2021 Пік концентрації військ біля українських кордонів може настати вже у січні, – ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Пік концентрації військ біля українських кордонів може настати вже у січні, – ГУР

У ГУР повідомляють про спроби Росії до дестабілізації ситуації в Україні

19 листопада 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

Москва проводить проти України спецоперацію, розв'язка якої може статися вже у січні наступного року. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Пік концентрації військ біля українських кордонів може настати вже у січні, – ГУР

Кирило Буданов. Фото: сайт Офісу президента

Глава ГУР зазначив, що план Росії прочитати наперед нескладно. Кремль, як і раніше, робить ставку на дестабілізацію всередині самої України, робить спроби використовувати різні наративи. У зв'язку з цим мітинги противників вакцинації та протести інших незадоволених. Все це дуже вигідно Росії. Низка криз також може виникнути не без участі Росії. Та ж міграційна, економічна, енергетична кризи. Все в сумі має призвести до появи негативних настроїв у суспільстві, до появи обурення політикою влади.

Що ж до концентрації російських військ на українському кордоні, то Кирило Буданов зазначив, що Росія стягує війська не лише до самого кордону з Україною, про що сигналізує розвідка, а й далеко від неї. Там теж відбувається незвичайне скупчення військових та озброєння. У розвідці вважають, що таке скупчення військ продовжуватиметься й надалі. У результаті вийде на пік наприкінці січня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів про трирівневий план України та західних союзників щодо захисту української території від гібридної російської агресії.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Путін має намір дати жорстку відповідь НАТО у зв'язку з розташуванням військ Альянсу по периметру російського кордону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини