Головна Новини Оборона 2021 ООС знову зафіксували нові порушення на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

ООС знову зафіксували нові порушення на Донбасі

Бойовики вели обстріли з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї

7 грудня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Протягом минулої доби бойовики з боку російсько-окупаційних військ п'ять разів порушили режим припинення вогню, два з яких із забороненої Мінськими угодами зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних Сил (ООС).

ООС знову зафіксували нові порушення на Донбасі

Російська агресія: знову 5 випадків порушень режиму припинення вогню (фото з відкритих джерел)

"В результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців ООС немає. Українські оборонці відповідали обстрілам, не використовуючи зброю, яка була заборонена за Мінських угод".

У бік Пісок найманці обстрілювали із підствольних гранатометів.
У Луганській області, у напрямку Катеринівки, окупаційні війська вели вогонь із станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.
У районі Попасної та Шумов вороги застосовували міномети калібру 82мм, станкові протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.
У Майорську противники вели бій із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Озброєні окупаційні формування продовжують ігнорувати домовленості, яких досягли у рамках Тристоронньої контактної групи.

Військовослужбовці Об'єднаних сил і далі контролюють ситуацію та виконують завдання щодо утримання та відсікання збройної агресії з боку окупантів .

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" поділився тим, що Верховна Рада продовжила закон про особливий статус Донбасу ще на рік . "За" проголосували 317 нардепів. У "Слузі народу", яка дала найбільше голосів, розповіли чому підтримали закон, хоч і розуміють, що до початку дії закону ще далеко.

А також аналітик Фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва" Петро Бурковський прогнозував, що найближчим часом цілі Росії на Донбасі не змінюватимуться.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини