Головна Новини Оборона 2021 На Миколаївщині почалися міжнародні військові навчання "Козацька булава-2021"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині почалися міжнародні військові навчання "Козацька булава-2021"

В них братимуть участь понад 2 тисячі військовослужбовців з п'яти країн світу та більше ніж 300 одиниць військової техніки

12 липня 2021, 19:34
Поділіться публікацією:

Тільки в Україні закінчилися одні міжнародні військові навчання   - "Сі Бриз-2021", як сьогодні, 12 липня, розпочалися нові! На цей раз міжнародні україно-британські військові навчання "Козацька булава-2021". В них братимуть участь більш ніж 2 тисячі військовослужбовців з п'яти партнерських країн та буде залучено понад 300 одиниць бойової техніки. Про це повідомили на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України.

На Миколаївщині почалися міжнародні військові навчання "Козацька булава-2021"

Військові навчання "Козацька булава-2021", фото з відкритих джерел

До України на навчання прибули військові з США, Канади, Великобританії та Швеції. Самі навчання пройдуть з 12 по 24 липня на базі Міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів, який розташовується в Миколаївській області. Зокрема, в навчаннях будуть задіяні представники командування Сухопутних військ України та оперативного командування "Схід". У складі іноземців до України прибули командири операції UNIFIER та Четвертого батальйону Королівського полку Шотландії,  а також інші.

"Спільні заходи підкріплюють наші спільні цінності." — зазначили у Міністерстві оборони України.

За сценарієм, спільний військовий контингент країн-учасників буде відбивати збройний наступ умовної країни-агресора. 

А ось міжнародні антитерористичні військові навчання "Сі Бриз-2021", які відбулися минулого тижня, стали рекордними за своїм масштабом в Україні. Як вже розповідали "Коментарі", до Одещини та Миколаївщини з'їхалися військові представники з 30 країн світу, а самі військові маневри відбувалися в Одесі, Очакові, Дністровському лимані, островах Зміїний та Первомайський, Кінбурнській косі та інших прибережних місцях півдня України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини