Головна Новини Оборона 2021 На фронті знову втрати: загинув один воїн, другий - бореться за життя
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті знову втрати: загинув один воїн, другий - бореться за життя

Окупанти вбили українського військового, ще один поранений

7 серпня 2021, 18:03
Поділіться публікацією:

Українська армія знову зазнала втрат. У зоні проведення ООС один український захисник загинув, ще один отримав поранення. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє оперативно-тактична група "Схід".

На фронті знову втрати: загинув один воїн, другий - бореться за життя

Військові ЗСУ. Фото: Dialog.ua

Попри перемир'я на Донбасі, про яке говорить президент України Володимир Зеленський, російські найманці й бойовики продовжують атакувати Збройні сили України. Вони всіляко порушують ті домовленості, яких раніше вдалося досягти, щоб уберегти життя військових і мирних людей. Так, сьогодні, 7 серпня, ворожі війська, порушуючи норми Мінських домовленостей, застосували протитанкові керовані ракети по автокрану. Повідомляється, що в цей час техніка надавала допомогу місцевим жителям населеного пункту Піски по відновленню інфраструктури, зруйнованої внаслідок обстрілу бойовиками.

Внаслідок точного попадання один армієць, який брав участь в ООС, загинув, другий воїн, що отримав поранення, зараз бореться за життя. Його поранення — середньої тяжкості.

Є інформація про те, що після обстрілу бойовиків українські військові дали жорстку відповідь, відкривши вогонь на ураження. У групі "Схід" повідомляють, що це чергове підтвердження того, що ворог продовжує підступно обстрілювати не тільки Збройні сили України, але й об'єкти інфраструктури, де багато цивільних людей. Два дні тому схожий обстріл був здійснений у населеному пункті Красногорівка. Тоді противник застосував протитанкові гармати. Мета була одна — влучити в житловий п'ятиповерховий будинок.

Читайте також на порталі "Коментарі" про те, що глава держави провів серйозні перестановки в силовому блоці, зокрема, був призначений новий командувач ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини