Головна Новини Оборона 2021 Міноборони доводиться виплачувати винагороду військовослужбовцям ЗСУ, економлячи на пальному і преміях
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони доводиться виплачувати винагороду військовослужбовцям ЗСУ, економлячи на пальному і преміях

На потреби армії не вистачає понад 7 мільярдів

8 жовтня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Для того, щоб закрити всі потреби армії, які є сьогодні, Міноборони не вистачає 7,1 мільярда гривень. Погасити заборгованість у виплатах перед військовослужбовцями можна, якщо внести зміни в Держбюджет на 2021 рік. Як передає видання "Коментарі", про це стало відомо під час доповіді заступника міністра оборони Олександра Носова у Верховній Раді, пише "Укрінформ".

Міноборони доводиться виплачувати винагороду військовослужбовцям ЗСУ, економлячи на пальному і преміях

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У Міноборони запевняють, що грошова винагорода за вересень перерахована військовим в повному обсязі. Що ж стосується нагороди за участь в бойових діях в зоні виконання ООС, то нині виплати пройшли лише за серпень. Складніше ситуація з виплатою одноразових винагород. Тут Міноборони не вистачає 2 млрд 100 млн грн. Якщо будуть внесені коректування в держбюджет-2021, то тоді можна буде повністю погасити заборгованість.

Носов додав, в цілому Міноборони щодо фінансування не вистачає трохи понад 7 мільярдів гривень, а, якщо говорити конкретно, то 7,1 мільярда гривень.

Заступник міністра зазначив, для того, щоб якось перекривати витрати Міноборони доводиться забирати фінансування в одних напрямів, перекриваючи тим самим витрати на інших. Так, для того, щоб абсолютно всі військовослужбовці отримали винагороду оборонному відомству доводиться економити кошти на закупівлю палива і на виплату премій вищому керівному складу МОУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Міноборони розкрили карти, чи є в Афганістані українські армійці. Ситуацію прокоментувала заступник міністра оборони Анна Маляр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

9 жовтня 2021, 10:08

Печерские липки построены на территории военной части, красный хутор строится на территории военной части, по всему Киеву на территориях военных частей строятся дома. Подвесить министра обороны за пальцы ног и через пару часов спросить где деньги!


Новини