Головна Новини Оборона 2021 Кулеба розповів про можливий план Росії по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів про можливий план Росії по Україні

За словами глави МЗС, військова операція РФ проти України – це те, що Кремль поки що "тримає в кишені"

27 січня 2022, 15:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу заявив, що Росія має йти на поступки. Про це пише видання ТСН.

Кулеба розповів про можливий план Росії по Україні

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

За словами Кулеби, основний план Російської Федерації передбачає як концентрацію військ, а й проведення кібератак, і навіть поширення дезінформації. Також він зазначив, що це відбувається вже зараз.

"Кількість російських військ стає все більшою, але ми вважаємо, що зараз план Росії полягає в тому, що використовувати загрозу застосування сили, щоб дестабілізувати Україну зсередини, посіяти паніку і змусити нас йти на поступки. Наш головний пріоритет — не дозволити Росії реалізувати її основний план", — каже Кулеба. 

За словами глави МЗС України, військова операція РФ проти України – це те, що Кремль поки що "тримає в кишені".

Також Дмитро Кулеба наголосив, що Україна, на відміну від РФ, виконує взяті на себе зобов'язання щодо мирного врегулювання на Донбасі, а тому, за його словами, "зараз не Україна має йти на поступки, а Росія".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Ердоган висловився про Крим і нагадав Путіну, що Туреччина теж член НАТО. Президент Туреччини повідомив, що про зміну ставлення до анексії Криму "не може бути й мови".

Сайт "Коментарі" писав про те, що Кулеба розповів, чи піде Україна на прямі переговори з ватажками "Л/ДНР". Глава МЗС вважає, що Кремль намагається зняти із себе відповідальність за те, що відбувається на Сході України.

Читайте також, що Михайло Радуцький розповів, як переносять "Омікрон" діти. За його словами, діти найважче переносять хворобу новим штамом коронавірусної інфекції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини