Головна Новини Оборона 2021 Командувач ССО: загроза вторгнення РФ як і раніше існує
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач ССО: загроза вторгнення РФ як і раніше існує

Григорій Галаган вважає, що потрібно бути готовими до вторгнення Росії в кожній області

21 жовтня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Українська армія повинна бути в повній бойовій готовності, щоб відбити атаки країни-агресора не тільки з боку окупованого Донбасу і Криму, а й з усіх інших напрямків. Кожен регіон України має бути готовий дати відсіч ворогу, якщо виникне така необхідність. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив командувач ССО Григорій Галаган, пише "РБК-Україна".

Командувач ССО: загроза вторгнення РФ як і раніше існує

Григорій Галаган. Фото: з відкритих джерел

Григорій Галаган зазначив, що на сьогоднішній день ССО — це головний рід сил, який відповідає за підготовку та організацію руху опору. За словами військовослужбовця, у нас майже 130 районів по новому районуванню, і до сих пір немає впевненості в тому, що Російська Федерація не почне наступ з будь-якої області, де сьогодні немає військових дій. Готовність дати відсіч окупантові повинна бути в кожній області. Саме тому питання організації опору — це важлива складова діяльності ССО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український політолог Володимир Фесенко розповів, який сценарій може змусити Володимира Путіна відмовитися від ідеї продовження військових дій і погодитися на перемир'я без пострілів і смертей. Путін може бути сам зацікавлений в тому, щоб конфлікт на Донбасі був заморожений.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Росія демонстративно зриває мирний процес. Президент України Володимир Зеленський визнав під час відвідування Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби, що ситуація на Донбасі загострюється, почастішали обстріли, бойовики і Росія не виконує взяті на себе зобов'язання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини