Головна Новини Оборона 2021 Командувач ОС: підготували оборонну операцію – готові до наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач ОС: підготували оборонну операцію – готові до наступу РФ

Олександр Павлюк заявляє про готовність до нового загострення бойових дій на Донбасі та про можливість проведення контр-наступальної операції у відповідь

3 листопада 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

Українська армія у повній бойовій готовності, тому може будь-якої миті розпочати оборону території від агресії з боку ворога. Як повідомляє портал "Коментарі", про це командувач ОЗ генерал-лейтенант ЗСУ Олександр Павлюк розповів в інтерв'ю американському журналісту Нолану Пітерсону.

Командувач ОС: підготували оборонну операцію – готові до наступу РФ

Олександр Павлюк. Фото з відкритих джерел

За словами Олександра Павлюка, ЗСУ добре розуміють, як веде війну Росія, які методи вона використовує, тому готова відбити будь-які атаки супротивника. Генерал-лейтенант наголосив, крім стабілізаційної операції вже відпрацьовано оборонну операцію. З військами також відпрацьовано маневри щодо можливості проведення контрнаступу.

Павлюк підкреслив, що офіційний Київ виконує ті домовленості, під якими підписався. Коли ухвалювалося рішення про перемир'я, але все не вважає бойовиком "ДНР" та "ЛНР" самостійними у праві прийняття тих чи інших рішень. Вони повністю залежать від команд Кремля та виконують їх беззаперечно.

Командувач ОЗ також повідомив, що навіть під час перемир'я проросійські бойовики виконують вказівки московських кураторів, намагаючись влаштовувати постійні провокації з метою завдати максимальної шкоди українській армії та підірвати бойовий дух українських захисників.

На думку Олександра Павлюка, Росія дає команди бойовикам "ЛДНР" розжарювати обстановку на Донбасі лише для того, щоб змусити українську владу піти на прямий діалог із бойовиками, знявши з себе відповідальність за агресію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти оцінили можливість широкомасштабного наступу РФ на сході.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини