Головна Новини Оборона 2021 Командувач ООС назвав потенційну дату нападу Росії на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач ООС назвав потенційну дату нападу Росії на Україну

Широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну може розпочатися вже наступного місяця

24 січня 2022, 16:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Командувач Операції об'єднаних сил (ООС) Олександр Павлюк в інтерв'ю виданню The Times висловив свою думку про те, коли Росія може розпочати широкомасштабне вторгнення в Україну.

Командувач ООС назвав потенційну дату нападу Росії на Україну

Олександр Павлюк. Фото з відкритих джерел

Як розповів Павлюк, на військовій базі в Попасній, яка розташована поблизу лінії фронту, Російською Федерацією було розміщено 54 бойові тактичні групи, у тому числі 36 балістичних ракет "Іскандер". За даними командувача, деякі з них перебувають у зоні дії Києва.

Олександр Павлюк відзначив 20 лютого як одну з потенційно-можливих дат для початку вторгнення російських військ на територію України.

"Саме тоді закінчуються зимові Олімпійські ігри в Пекіні, і 69-річний президент Путін, який прагне залишитися в добрих стосунках з Китаєм, не бажає заплямувати цю подію", — розповів командувач ООС.

Крім того, зазначається, що після 20 лютого завершуються спільні російсько-білоруські навчання на кордоні з нашою країною.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що президент України Володимир Зеленський екстрено збирає РНБО. Експерти проаналізували порядок денний засідання РНБО та розповіли, які питання мають бути розглянуті, а які рішення ухвалено насамперед. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Кремлі заспокоюють Захід і обіцяють не припиняти постачання газу за жодних обставин. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков запевняє, що Росія – надійний постачальник газу. Повідомлення про припинення постачання газу Москвою, спікер Путіна назвав провокаційними повідомленнями. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

24 січня 2022, 22:58

Это чмо отвечает за свои слова? Если нет то того гандона на майдане на черенок лопаты насадить, чтоб тварь знала как пиздеть народу и жидовского ублюдка слушать. Задлбли жидовские жополизы рзжигающие войну между славян! Жидовню под корень резать нужно!


Новини