Головна Новини Оборона 2021 Данілов розповів, куди РФ перекидає війська з київського та чернігівського напрямків
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, куди РФ перекидає війська з київського та чернігівського напрямків

Російська армія зміщується з київського та чернігівського напрямків на східні території України

30 березня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Росія з Київської та Чернігівської області перекидає свою армію в бік Харківщини й Донеччини. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву секретар РНБО Олексій Данілов зробив в ефірі телемарафону.

Данілов розповів, куди РФ перекидає війська з київського та чернігівського напрямків

Олексій Данілов - фото з відкритих джерел

"Частина тих людей, які були на чернігівському і на київському напрямку, передислоковуються. Частина з них з’являється на харківському і донецькому напрямку. Там зараз супротивник посилює свої угрупування, щоб мати спробу посилити тиск на наших хлопців і дівчат, які боронять Україну в Харківській, Донецькій і Луганській областях", — повідомив Данілов.

Також секретар РНБО Данілов підкреслив, що не варто вірити заявам РФ про те, що вона відводить свої війська від Києва та Чернігова.

Данілов також додав, що Росія збирає з усього світу негідників, які хочуть вбивати мирний український народ.

"Наші розвідки чітко відслідковують, звідки йдуть ці угрупування, ми маємо великий обсяг інформації, хто саме входить у ці угрупування", — зазначив Данілов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Путіну бояться говорити правду про провал російської армії в Україні. У розвідці США вважають, що Путін навіть не знав, що його збройні сили використовують та втрачають призовників в Україні. Найближче оточення президента РФ Путіна не ризикує доносити тому правду про те, як справи у російської армії в Україні. Путіна навмисно дезінформують, розповідаючи неправду про ситуацію на фронті.

Також "Коментарі" писали, що голова української делегації Давид Арахамія на переговорах назвав умову для підписання мирного договору з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини