ЗСУ знищили заступника начальника штабу відділу ракетних військ та артилерії армії окупантів (ФОТО)

Ще шість офіцерів російської армії стали вантажем 200

Російські окупанти продовжують втрачати своїх солдатів та офіцерів у війні проти України. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, згідно з даними СтратКому ЗСУ, ще шість офіцерів російської армії стали вантажем 200.

• заступник начальника штабу відділу ракетних військ та артилерії – начальник артилерійської розвідки 49 загальновійськової армії підполковник савінов в'ячеслав;

• командир розвідувальної роти капітан хроменков вадим ;

• командир взводу старший лейтенант євген магурин;

• командир взводу 21 омсбр старший лейтенант лубсандабаєв баїр ;

• командир взводу розвідки старший лейтенант аврахів нікіту;

• лейтенант олександр вохмянин.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що фіни та шведи зібралися в НАТО : які перспективи – чому ж для України двері Альянсу зачинені. Агресія путінського режиму в Україні підштовхнула скандинавські країни швидше визначатися щодо членства в НАТО.

Читайте також про те, що переговори Зеленського та Путіна : чому вони відкладаються – коли може відбутися зустріч. Битва за Донбас може передбачити хід війни, після чого чіткіше можна буде говорити про переговори Зеленського та Путіна.

Сайт "Коментарі" писав про повне ембарго на торгівлю України з Росією : що це означає – і чому це важливо. За оцінкою Києва, через ембарго на експорт товарів в Україну Росія втрачатиме 6 млрд доларів на рік.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія приваблює бойовиків у Придністров'ї для війни в Україні – розвідка Британії. Росія поповнює особовий склад бойовиками із Придністров'я.