Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили Су-34 окупантів у Донецькій області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили Су-34 окупантів у Донецькій області (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

4 березня 2022, 11:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні 4 березня українські захисники знищили ще один військовий літак окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили Су-34 окупантів у Донецькій області (ФОТО)

ЗСУ

Ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34 був збитий українськими ППО у небі над Волновахою.

"Сьогодні в небі над Волновахою підрозділи протиповітряної оборони Об'єднаних сил збили черговий ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34. Цей літак бомбардував житло мирних громадян та цивільну інфраструктуру. Пілот катапультувався, ведуться активні пошуки", — Сухопутні війська ЗСУ.

ЗСУ знищили Су-34 окупантів у Донецькій області (ФОТО) - фото 2

Фото: СВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що голови не можна підняти від обстрілу: російські окупанти третій день обстрілюють Маріуполь . У Маріуполі немає зв'язку, води, електрики, тепла. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що окупанти блокують "зелені коридори" , щоб змушувати українців їхати до Росії. Президент України розповів про гуманітарну кризу на окупованих територіях. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Путін за тиждень тричі намагався вбити Зеленського. Про замах на президента повідомила британська газета. Найманці Вагнера у Києві зазанали втрат у ході своїх спроб здійснити замах на Зеленського. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" писали про дев'ятий день війни : у яких областях України продовжуються бої. Міністр оборони Олексій Рєзніков розповів, які області зараз залишаються під обстрілами російських військ. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

4 березня 2022, 15:11

Только, судя по бортовому, это не Су-34, а штурмовик Су-25. Смерть рашистским оккупантам!


Новини