ЗСУ знищили полковника армії РФ, який командував зенітною ракетною бригадою

Росія продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України

Українські військові продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, Росія продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Черговим вантажем 200 став командир 49 зенітної ракетної бригади армії РФ.

" Командир 49-ї зенітної ракетної бригади полковник Гришин Іван зі Смоленська . Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому", - повідомляє СтратКом Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Міноборони Британії підтвердили - РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії. Намагання захопити Маріуполь дорого обійшлося його мешканцям. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що винищувачі Молдови: що відомо про борти і чи корисні вони для України . Чи має сусідня Молдова військову техніку та літаки, що цікавлять Україну. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ППО впоралося з 60% ракет , які вранці Росія направила на Дніпропетровщину. Російські війська запустили ракети на Дніпропетровщині. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   ЗСУ вкотре знищили окупантів у Чорнобаївці : подробиці. Феномен Чорнобаївки: 16-й раз українські військові розбивають там техніку ворога. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.