ЗСУ знищили літак і два вертольоти окупантів

За 11 квітня наші воїни збили сім повітряних цілей ворога

Українські воїни продовжують боронити наше небо від літальних апаратів армії РФ. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

За інформацією наших військових, за попередню добу (11 квітня) зенітно-ракетними підрозділами Повітряних Сил та ППО Сухопутних військ ЗСУ було знищено сім повітряних цілей ворога, а саме:

• два вертольоти;

• чотири БПЛА;

• один літак.

Українські винищувачі продовжують здійснювати патрулювання повітряного простору, прикриваючи групи штурмовиків та бомбардувальників, які завдають ударів по окупантам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що розвідка Британії повідомила , коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі. Росія продовжує перенаправляти свої сили на Донецький та Луганський напрямок.

Читайте також про те, що сили обстрілів у Луганській області та скупчення техніки біля Сумської: що відомо про ситуацію . Заступник міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що плани ворога не далекоглядні та ризики розвитку страшних сценаріїв зберігаються.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Зеленського назвали умову , за якої Україна здатна перемогти Росію. Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що Україні під силу перемогти Росію.

Також "Коментарі" інформували про те, що   під Мелітополем та Іловайськом ворожі ППО : у Генштабі розкрили плани РФ із захоплення Донбасу. Росіяни намагаються завершити переміщення сил у райони зосередження у Білгородській та Воронезькій областях РФ, а також перебазування авіації на аеродроми неподалік східних кордонів України.