ЗСУ знищили командний пункт бригади Чорноморського флоту РФ

За попередніми даними, трьох офіцерів було знищено і ще 14 отримали поранення різного ступеня тяжкості

Українські артилеристи продовжують завдавати нищівних ударів по позиціях супротивника. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляє СтратКом, за попередньою інформацією, внаслідок артилерійського удару знищено командний пункт 810 окремої бригади морської піхоти (в/ч 13140, Севастополь) Чорноморського флоту. Знищено трьох офіцерів і ще 14 отримали поранення. Серед поранених:

• ТВО командира 810 ОБр МП полковник ян суханов – тяжко поранений;

• ТВО командира 382 окремого батальйону МП майор леонід смірнов – тяжко поранений;

• начальник зв'язку 810 ОБр МП капітан андрій бушмін – важко поранений;

• командир 542 десантно-штурмового батальйону підполковник олексій теремков – важко поранений;

• командир гаубичної самохідної артилерійської батареї 546 ВГСАДн капітан віктор єршов - важко поранений (відірвана рука).

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Deutsche Bahn почав експортувати українське зерно. Найбільший німецький залізничний перевізник планує експортувати зерно з України.

Читайте також про те, що провали РФ у війні вже не приховати : чому є ризик, що війна в Україні на роки – як уникнути цього? З кожним днем прогнозувати терміни закінчення війни проти України все складніше.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Місцеві ЗМІ пишуть про гучний вибух у центральній частині міста.

Також "Коментарі" інформували про те, що Швеція та Фінляндія йдуть в НАТО : про що говорить реакція РФ та Туреччини – що це означає для України. Захід без довгих обговорень вирішив, що зі зміцненням НАТО на тлі російської агресії в Україні не можна тягнути.