Захоплений "Ураган": групу окупантів було розбито під Прилуками (ФОТО)

Вірте у своїх захисників!

Українські воїни розгромили групу окупантів та поповнили парк техніки ворожим РСЗВ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ".

Наші захисники знищили кілька одиниць техніки та захопили ворожий "Ураган". Противник зазнав втрат під Прилуками.

"Під Прилуками сили опору Сіверщини розбили чергову групу орків. Наші захисники поповнили парк техніки черговою окупантською одиницею РСЗВ "Ураган". Ще одну – підбили", - повідомляють у ОК "Північ".

На підтвердження своїх слів, українські воїни опублікували фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський розповів про прийнятний варіант завершення війни. Наразі тривають переговори з міжнародними партнерами щодо вступу до нової декларації з безпеки, а після завершення переговорів президент України Володимир Зеленський представить нову концепцію.

Читайте також про те, що на Житомирщині з початку війни російські загарбники завдали 57 авіадурів: скільки зруйнованих будівель та загиблих. За час війни російські окупанти вбили 43 особи на Житомирщині.

Сайт "Коментарі" писав про те, що робити, якщо вдома зникла вода: важливі поради. Українцям розповіли, що треба робити, якщо у населеному пункті пропаде водопостачання: поради, які допомагають урятувати життя.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що не можна публікувати в соцмережах під час війни. Міноборони та Мінцифри дали поради, що не варто публікувати у соціальних мережах, щоб не нашкодити українській армії.