Українські воїни знищили ще шістьох офіцерів противника (ФОТО)

ВСУ дає гідну відсіч противнику

Армія окупантів продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, за інформацією СтратКому наші воїни знищили ще шість офіцерів супротивника, а саме:

• старшого лейтенанта алдара соктоєва з Бурятії;

• старшого лейтенанта богачова павла з Краснодарського краю;

• командира інженерно-саперної роти 42 мсд василенко едуарда з Беслана;

• лейтенанта кемрана гаджимагомедова;

• командира танкової роти лейтенанта новікова михайла з Брянська;

• командира інженерно-саперної роти старшого лейтенанта олександра валяєва з Твері.

"Зустрічайте російських окупантів, які заблукали "на навчаннях", але вже правильно повернулися додому", - пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, щоб бійці ССО одним пострілом знищили російський розрахунок ПТРК разом з боєкомплектом. Захисники України з першого пострілу вразили позицію ворожих протитанкістів.

Читайте також про те, що Україна отримала від Світового банку частину гранту: скільки грошей надійшло та на що їх витратить. До державного бюджету надійшли грантові кошти від США та Великобританії.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Україна б'є другу армію світу : про що говорить заява Санду - чи можна вибити росіян із Придністров'я. У Молдові починає розуміти, що в Україні російська авантюра вже провалилася.

Також "Коментарі" інформували про те, що захоплення Запорізької АЕС : командира РФ, який керував нападом, притягнуть до відповідальності. Командир керував нападом на Запорізьку атомну електростанцію у м. Енергодарі.