Українські десантники знищили колону окупантів (ФОТО)

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

Захисники України продовжують боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування десантно-штурмовими військами Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, наші воїни-десантники розтрощили чергову колону армії окупантів.

"В одному з районів виконання завдань, підрозділом ДШВ Збройних сил України спільно з побратимами з інших складових сил оборони держави знищено колону військової техніки російських окупантів", - повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Зазначається, що під час удару ЗСУ, зокрема, було знищено пересувний пункт управління з керівним складом 4-ї батальйонної тактичної групи (оперативного підпорядкування) 201 військової бази ЦВО ЗС РФ.

Також було опубліковано фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що ЗСУ йдуть у контрнаступ у Херсонській області – розвідка Великобританії. Наразі бої продовжуються на території Луганської, Харківської, Херсонської, Донецької та півдня Запорізької областей.

Читайте також про те, що нардеп: 14 квітня – історична дата – вже завтра британці почнуть дечугунізацію російського експорту. Минулого року на експорті чавуну росія заробила 1,3 мільярда доларів.

Сайт "Коментарі" писав про те, що окупанти обстріляли Житомирщину балістичними ракетами: подробиці.

Також "Коментарі" повідомляли, що окупанти обстріляли Житомирщину балістичними ракетами: подробиці. Після перемоги в Україні діятиме спеціальна державна програма з відбудови зруйнованих міст.