Українські артилеристи показали, як знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни ювелірно знищують техніку супротивника та його живу силу

Артилеристи Збройних сил України продемонстрували свою майстерність у знищенні противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Окремої мотопіхотної Маріупольської бригади у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни опублікували відео , на якому знято їхню роботу. Артилеристи ювелірно знищують техніку супротивника та його живу силу.

"Наша артилерія розчищає поля від ворожої техніки щодня. Ніхто не залишається непоміченим", - повідомляє Окрема мотопіхотна Маріупольська бригада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні знищили чотири роти російських десантників – ЗСУ. Збройні сили України знищили російських військових парашутно-десантного полку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що США офіційно надали українцям статус тимчасового захисту : які умови. Temporary Protected Status можуть отримати 60 тисяч українців, які вже перебувають у США. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, коли краще садити картоплю , щоб вона порадувала багатим урожаєм. Експерти назвали найсприятливіші та несприятливі дні у квітні та травні 2022 року для посадки картоплі. Якщо посадити овоч занадто рано, він замерзне вночі через мінусову температуру. А ось пізно посаджена картопля довго зрітиме і може не пережити осінні холоди. Докладно про це ви можете прочитати у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, хто такий "хохол" та "кацап": значення та походження слів. Культурно-освітня платформа Inverium розповіла про походження та значення слів "хохол" та "кацап". Докладніше про це читайте на нашому сайті.