Україна має широку агентурну мережу в Кремлі - голова української розвідки

Українська розвідка повідомила про наявність агентів у Росії

Українська розвідка, зокремай агенти в Кремлі, передає чимало інформації про плани Росії. Зокрема завдяки унікальній інформації Україна змогла реалізувати операцію й потопити десантний корабель "Саратов" у Бердянську. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова української розвідки Кирило Буданов під час інтерв'ю виданню Coffee or Die.

"Завдяки своїм розвідувальним можливостям, Україна влучила у потрібний момент, щоб завдати максимальної шкоди. Ракета вдарила в той самий момент, коли до корабля підійшли бензовози та вантажівки з боєприпасами", – заявив Буданов.

Як повідомив Буданов, українські розвідники проникли в сектори військового, політичного та фінансового керівництва в РФ і "використовувати отриману інформацію з великою користю".

"Наявність агентів у керівництві Росії, у т. ч. в адміністрації Путіна, є надзвичайно корисною для України. Агентурна розвідка була посилена швидко зростаючими можливостями кіберрозвідки України, які дають глибоке розуміння військових планів Росії", – повідомив Буданов.

Буданов також наголосив на важливості розвідувальної допомоги від союзників. Американські розвідники нещодавно свідчили перед Конгресом США й зазначили, що обмін розвідданими з Україною "революційні".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія підготувала новий план на наступні 60 днів: голова української розвідки повідомив подробиці.

Також "Коментарі" писали, що у Росії суттєво зменшується арсенал ракетного озброєння​ – Генштаб ЗСУ. Підприємства Росії в оборонно-промисловому комплексі, що займаються виробництвом ракет, тепер будуть працювати цілодобово. Це свідчить про те, що в окупантів суттєво зменшилася кількість ракетного озброєння.