У Запорізькій області ЗСУ знищили ворожий ЗРК С-300 та десятки окупантів

Минулої доби окупанти втратили ще 50 своїх військових у Запорізькій області

Захисники Запорізького краю продовжують давати гідну відсіч окупантам та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Як стало відомо, минулої доби (26 квітня) наші воїни в Запорізькій області знищили десятки одиниць живої сили та техніки армії Росії, а саме:

• 50 осіб особового складу окупантів ( ще двоє поранено);

• один зенітно-ракетний комплекс С-300;

• один літак Cу-34;

• п'ять танків;

• шість 122 мм гаубиць Д-30;

• шість бойових броньованих машин.

Також Ткачук повідомив, що українським військовим вдалося знищити ворожий склад із боєприпасами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти намагаються наступати на Кривий Ріг: у напрямку Гуляйполя точаться складні бої. ЗСУ продовжують ефективно оборонятися. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що компенсація за пошкоджене майно під час війни: як оформити заявку у "Дії". У додатку "Дія" можна подати заявку на відшкодування зруйнованого майна. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що радник голови МВС пояснив, чи вступить Придністров'я у війну. Денисенко повідомив, що мешканці Придністров'я не хочуть воювати. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що міжнародна федерація хокею позбавила РФ права проводити чемпіонат світу: що відомо. Чемпіонат світу-2023 серед чоловіків в елітному дивізіоні мав проходити з 5 по 21 травня 2023 року у Санкт-Петербурзі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.