У небі над Україною було знищено ще п'ять російських літальних апаратів

Українські воїни вразили сім повітряних цілей ворога

ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати російської армії у небі над Україною. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

Як стало відомо, за вчорашню добу (26 квітня) нашим воїнам вдалося збити п'ять літальних апаратів армії Росії, а саме:

• один літак;

• один вертоліт;

• три безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня.

Крім того, в небі над Україною наше ППО знищило 2 крилаті ракети.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, щоб ританська розвідка: Росії не вдалося знищити українські ВПС або систему ППО. У росіян не вдалося придушити українську систему ППО. Зазначається, що у повітряному просторі нашої країни літальні апарати противника не можуть почуватися безпекою. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ провели успішну операцію в Чорноморській зоні : ворогові завдано втрат. На острові Зміїний знищено пункт управління російської армії. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Генштаб ЗСУ: найбільша активність ворога у двох напрямках – є нові окуповані населені пункти. Ворог перекинув дві БТГр із Росії в Ізюм. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що вночі лунали вибухи в Курську, Воронежі, Білгороді : що сталося. У РФ стверджують, що спрацювала система ППО. у Бєлгородській області тепер не дорахуються ще одного великого складу з боєприпасами. На складі сталася пожежа, після чого почали детонувати боєприпаси. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.