У небі над Херсонщиною пілот українського винищувача МіГ-29 збив російський Су-35

Окупант полював за штурмовою авіацією ЗСУ

Українські воїни продовжують "приземляти" літальні апарати супротивника. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, сьогодні (27 травня), близько другої години дня в небі над Херсонською областю, українська авіація вразила російський багатоцільовий винищувач Су-35.

"Винищувач МіГ-29 Повітряних Сил Збройних Сил України в небі Херсонщини збив російський винищувач Су-35, який полював літаки української штурмової авіації", - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що чомусь на прилавках продається дорога сіль з-за кордону і що з іншими солеварнями в Україні. В Україні видобуток солі розвивали тільки на Донбасі, тоді як на заході України аналогічні підприємства занепадали. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в РФ знову висловилися про переговори з Україною , запевняють, що вони ще не завершені. Леонід Слуцький заявив, що переговори з Києвом перебувають "на низькому профілі", але не припинено. Докладно про це читайте на нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що альтернатива ЄС: що стоїть за пропозицією Британії Україні – чи можливе створення нового союзу. У новому союзі можуть бути країни, які найбільше підтримують Україну під час російської агресії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Луганщині "завоювався" ще один командир із полку імені кадирова (ФОТО). Іса таймусханов отримав поранення щелепи та сідниць. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.