У Луганській області "довоювався" ще один командир із полку імені кадирова (ФОТО)

іса таймусханов отримав поранення щелепи та сідниць

Українські воїни продовжують відсіч окупантам. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, у Камишевасі, що на Луганщині бійці ЗСУ поранили командира 4-го батальйону полку імені кадирова.

"За наявною інформацією майор іса таймусханов потрапив під артобстріл 22 травня, під час якого отримав мінно-вибухову травму - осколкове поранення щелепи та розрив сідниці", - повідомляє СтратКом ЗСУ.

У СтратКомі зазначили, що інформація про подальший стан таймусханова уточнюється.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що нафтова авантюра Путіна : навіщо Росія намагається зірвати ядерну угоду США та Ірану. Росіяни підставили іранців, американців та європейців одночасно. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що на півдні України окупанти створили загрозу екологічній катастрофі. На даний момент на Каховській ГЕС не працює два гідроагрегати. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що на Заході знову хочуть утихомирити Путіна : чому звучать такі заяви – чи правильно реагує Україна. Офіційний Київ уже дав зрозуміти, що миру з Росією за рахунок територіальних поступок не буде. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що військовий експерт назвав головну причину, яка не дає ЗСУ піти у контрнаступ. Українські захисники досі чекають на далекобійну артилерію від союзників. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.