Окупанти "подарували" САУ нашим військовим (ВІДЕО)

Окупанти кидають свою техніку

Окупанти кидають свою робочу техніку на полі бою, тим самим поповнюючи парк бойової техніки ЗСУ. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наші військові захопили ще один "трофей". Ним стала самохідна артилерійська установка. Як зазначається у відео, техніка залишена з боєкомплектом.

"Ще один трофей. Кинута російськими окупантами САУ, з табличкою-нагадуванням для "воїнів" самої "синьої" армії світу - "Антифриз - отрута"", - пишуть у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про новий крок назустріч українському бізнесу : що робить влада під час війни – і що важливо зробити після. Експерти розповіли, чи допоможуть запропоновані урядом заходи щодо підтримки бізнесу розвитку економіки в Україні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти завдали артилерійських ударів по Житомирщині. Зруйновано та пошкоджено кілька будинків. Утворилося спалах. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, як КНР поведеться далі у російсько-українській війні. Експерти озвучили прогнози щодо позиції Китаю щодо війни в Україні та майбутніх планів комуністичного суспільства. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те , чому Путін не вилізе з бункера і може не дожити до кінця року. Експерти розповіли, що чекає на російського диктатора та його країну, яка розв'язала нещадну війну у XXI столітті. Докладно про це читайте в нашій статті.