Окупанти обстріляли Житомирщину балістичними ракетами: подробиці

Голова ОВА розповів деталі нічного авіаудару по місту Чуднову

Майже опівночі 12 квітня росіяни обстріляли Житомирську область балістичними ракетами. У результаті ракетного удару сталася пожежа в одній із військових частин. Ніхто із людей не постраждав. Як повідомляли "Коментарі", таку заяву зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко під час телемарафону.

"Після 23-ї години у нас в дійсності за, напевно що, останніх 10 днів здійснився удар балістичними ракетами по одній з військових частин. Ніхто з людей не постраждав – ні військовослужбовці, ні цивільні, як це відбувалося раніше від початку російської агресії. Попрацювали вчергове фахово наші рятувальники. За декілька годин загасили пожежу у військовій частині. Не постраждало практично майно. Тому день сьогодні в дійсності добрий", - зазначив в ефірі телемарафону Віталій Бунечко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон розповів, чому Путін вирішив напасти на Україну - "образа переросла в параною". Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що путін "вирішив, що не зупиниться" в Україні, оскільки йому потрібна військова перемога для себе, навіть якщо він усвідомлює, що український народ не підкориться.

Також "Коментарі" писали, що керівництво росії наказало знищити будь-які докази злочинів своєї армії в Україні. Після того, як дії російських військових у Бучі Київської області набули розголосу, армія рф почала використовувати в Україні мобільні крематорії.

Читайте на порталі "Коментарі": правляча коаліція у Німеччині погодила всі моменти щодо постачання Україні важких озброєнь.