Оборонці Чернігова знищили ворожу батарею РСЗВ, яка обстрілювала житлові квартали

Спостерігачі помітили, як батарея почала розгортатися для злочинних обстрілів

Захисники Чернігова з Оперативного командування "Північ" ліквідували ворожу батарею РСЗВ - реактивної системи залпового вогню. Повідомляється, що окупантська батарея обстрілювала житлові квартали міста. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Міністерство оборони України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Спостерігачі помітили, як батарея почала розгортатися для злочинних обстрілів. Але кілька хвилин роботи нашої артилерії швидко згорнули їхні плани. Тепер на тому місці буде клумба", - повідомили у Генштабі ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Мінекономіки надало пояснення, що таке простій в умовах воєнного стану і як він оплачується. Міністерство економіки України відповіло на найбільш поширені запитання щодо трудових відносин під час воєнного стану. Зокрема було опубліковано детальне пояснення того, як рахується простій в умовах воєнного стану і як він оплачується.

Також "Коментарі" писали, що державна міграційна служба відновлює роботу: які послуги можна отримати і куди звертатися. З 15 березня розпочинають роботу територіальні органи й підрозділи Державної міграційної служби в районах, де не ведуться активні бойові дії. Тобто українцям будуть надавати адміністративні послуги.

Читайте на порталі "Коментарі": у мерії міста Запоріжжя озвучили дані про радіаційний фон. Раніше окупанти захопили Запорізьку АЕС, розташовану в місті Енергодар. Під час захоплення на території найбільшої АЕС Європи сталася масштабна пожежа.