На півдні України ЗСУ знищили ворожі САУ та зенітку

Загрози ракетних ударів та висадки десантів не втрачають своєї актуальності

На півдні України окупанти продовжують облаштовувати та зміцнювати позиції та відступні рубежі. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Вздовж лінії зіткнення на Миколаївщині та Херсонщині ворог здійснив нальоти вертольотами Мі-8 по 2-3 одиниці у групі. Один напад вертолітної трійки шляхом обстрілу нашими підрозділами зірвано: противник ухиляючись від влучень, ретувався на вихідні позиції", - повідомляє Оперативне командування "Ю. ".

Минулої доби "25 травня" українським воїнам вдалося знищити:

• 20 окупантів;

• дві самохідні артилерійські установки;

• одну зенітну установку;

• автомобільну техніку.

Корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі майже без змін. Загрози ракетних ударів та висадки десантів не втрачають своєї актуальності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що візи для росіян : яка ймовірність їх запровадження Україною - чому саме зараз порушено це питання. Про візовий режим із Росією говорили вже давно. Тепер від слів можуть перейти до реальних кроків.

Читайте також про те, що "Ракети можуть відлетіти на 20 кілометрів у бік Заходу": Дещиця попередив Польщу про загрозу. Дещиця розповів, як у Польщі готуються до можливої війни.

Сайт "Коментарі" поінформував, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалим: подробиці. Лобода знайшла новий спосіб, як допомогти українцям, які постраждали від війни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що внаслідок ракетного удару по Запоріжжю є загиблі та поранені: відео наслідків обстрілу. У приватному секторі міста пошкоджено понад 60 будинків.