Маріупольський "Азовсталь" майже повністю розбомбили: під завалами знаходяться люди

Під завалами заводу "Азовсталь" дуже багато людей

Завод "Азовсталь", що знаходиться в Маріуполі й який захищають українські військові, "розбомблений та знищений практично повністю". Як повідомляють "Коментарі", про це заявив "Радіо Свободі" заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар.

Заступник командира полку "Азов" повідомив, що російські війська скидають на "Азовсталь" "надпотужні бомби", а під завалами заводу наразі перебуває "дуже багато людей".

"Ми будемо воювати, ми будемо використовувати кожен патрон, який у нас залишився, але ми закликаємо Батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла", - заявив Паламар.

Як повідомляли раінше "Коментарі", Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши того маніяком, який мстить усьому світу. Перша леді країни висловила впевненість у тому, що військові злочини, які скоюють в Україні російські солдати та офіцери заохочуються Кремлем. Путін чудово знає і схвалює нелюдські вчинки, а все від того, що діючий російський президент уявив себе вершителем людських доль.

Також "Коментарі" писали, що Росія заявила про початок другого етапу війни проти України. Ключова ціль так званої спецоперації — це "звільнення Л/ДНР". При цьому, за словами Лаврова, росія нібито не планує "змінювати режим в Україні", тобто силою змінювати владу, адже українці "мають право вибору".

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП назвали причину, чому переговори з РФ щодо припинення вогню зупинилися. Блокада Маріуполя та готовність Росії розпочати другу фазу війни в Україні практично застопорили переговорний процес.