Головна Новини Оборона 2022 Десантники ЗСУ розгромили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники ЗСУ розгромили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

Львівські десантники знищили 8 одиниць російської бронетехніки

21 травня 2022, 17:03 comments1422
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують боротися із противником та знищувати його живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Десантники ЗСУ розгромили бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (20 травня) протитанкові підрозділи 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили вісім одиниць ворожої техніки.

"Знищено три танки, три бойові машини піхоти та дві бойові машини десанту. Продовжуємо вести бойові дії та знищувати загарбників нашої рідної землі!", — пише командування ДШВ ЗСУ.

Також було опубліковано відео, на якому знято майстерну роботу наших військових.

Відео 18

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   український гімнаст відмовився виступати на турнірі через участь спортсмена Росії. Міжнародна федерація гімнастики (FIG) заборонила російським та білоруським гімнастам виступати на змаганнях під своєю егідою. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що захід Німеччини постраждав від потужного торнадо : подробиці. Від потужної стихії постраждали десятки людей. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що втрати ворога за добу: 36 загарбників , кілька танків та "Град". Українські захисники з ракетно-артилерійських підрозділів ліквідували 36 окупантів, кілька танків та "Град". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що окупанти вкрали 300 тонн зерна із Запорізької області: подробиці. Жителі Кам'янки-Дніпровської повідомляють, що вчора росіяни вивезли з території громади 10 машин із зерном. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини