Арестович розповів, чому Росія ухиляється від переговорів з Україною

Арестович розповів про загрозу зриву переговорів

Росія заявляє про загрозу зриву переговорів із Україною, хоча сама потребує їх більше, ніж наша держава. Як повідомляли "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу ФЕЙГІН LIVE.

За словами Арестовича, Росія заявила про загрозу зриву преговорів після того, як були виявлені звірства окупантів у Бучі та Ірпені.

"Насправді російська сторона потребує переговорів більше, ніж Україна. Вони просять про переговори, я це точно знаю. Тому вони зацікавлені", – зазначив Арестович в ефірі каналу.

Радник голови Офісу президента заявив, що, зважаючи на невиграшне становище російської армії на полі бою та постійний тиск санкцій на РФ, Росія гостро потребує укладання угоди з Україною.

"Поєднання цих речей здатне поламати не таку країну, як Російська Федерація. Хребет російської економіки вже починає тріщати і скоро зламається", - наголосив Арестович.

Також Арестович наголосив, що Росія прагне залишитися в переговорах переможцем.

"Тому вони собі малюють апокаліптичне взяття Харкова і будують плани космічного масштабу щодо взяття Маріуполя та зони ООС. Подивимося, поле бою все вирішить", - повідомив радник голови Офісу президента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрадають мирних українців і видають їх за полонених солдатів ЗСУ. Є свідчення, що, відступаючи з території Київщини, російські окупанти викрадали українців і тепер показують їх у російських ЗМІ як "полонених" військовослужбовців ЗСУ.

Читайте на порталі "Коментарі": Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні й відмовитися від російських енергоносіїв.