Головна Новини Оборона 2022 Арестович про Миколаїв: всі спроби просунутися до міста відбиті
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович про Миколаїв: всі спроби просунутися до міста відбиті

Арестович заявив, що ситуація в Україні контрольована

4 березня 2022, 13:09 comments1614
Поділіться публікацією:








Російські окупанти продовжують наступ на Миколаївську область, однак українські захисники і члени територіальної оборони змогли зупинити війська РФ. Але ворогу вдалося зайняти місто Вознесенськ і зараз там тривають бої. Таку заяву зробив під час брифінгу радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Про це повідомляє РБК-Україна.

Арестович про Миколаїв: всі спроби просунутися до міста відбиті

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

"Ситуація в Україні залишається контрольованою. Противник учора після поповнення запасів почав рухатися на окремих напрямках. Противнику вдалося просунутися біля міста Вознесенськ. Це приблизно напрямок від Миколаєва на Кривий Ріг. Наші війська його там зупинили, зараз іде бій. Усі спроби противники просунуться. до Миколаєва було відбито", — повідомив Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Британія вимагає провести екстренне засідання Радбезу ООН. В ООН мають розглянути ситуацію в Україні через загрозу ядерної небезпеки. Джонсон провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським щодо важкої ситуації на Запорізькій АЕС. Обидва лідери погодилися, що Росія повинна негайно припинити атаку на електростанцію і дозволити безперешкодний доступ екстренних служб до електростанції.

Також "Коментарі" писали, що окупанти хочуть зробити в Маріуполі блокаду: зараз в цьому українському місті немає електрики, не працює водопровід та в будинках відсутнє теплопостачання. Так само тут немає продовольства, бо перекрито шляхи завозу  товарів продовольчої групи. 

Читайте на порталі "Коментарі", у Британії українських біженців будуть розміщувати в особняках російських олігархів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини