Головна Новини Оборона 2021 Окупанти намагаються прорвати оборону та вийти на адмінкордон Луганської області - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти намагаються прорвати оборону та вийти на адмінкордон Луганської області - Генштаб

Окупанти продовжують завдавати ударів по цивільній інфраструктурі

21 травня 2022, 18:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку щодо російського вторгнення станом на вечір 21 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

Окупанти намагаються прорвати оборону та вийти на адмінкордон Луганської області - Генштаб

Армія РФ

Наші військові інформують, що на Донецькому напрямку противник намагається прорвати оборону наших військ та вийти на межі Луганської області.

"Завдавав вогневого ураження всім спектром озброєння, включаючи авіацію, за позиціями підрозділів Сил оборони та цивільними об'єктами вздовж лінії зіткнення", — пише Генштаб.

Крім того, російська армія завдала авіаційних ударів по об'єктах цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Врубівка Луганської області та Бахмут Донецької області.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що три роки президент: про що важливо сказав Зеленський – як війна змінила країну та його особисто. Війна перекрила все те, що відбувалося попередні три роки, як Володимир Зеленський обіймає посаду президента України.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь". Зеленський розповів, що з "Азовсталі" вивезено цивільних, медиків, тяжко поранених, поранених.

Читайте також про те, що "російські гроші мають дійти до кожної людини ": Зеленський розповів про компенсацію збитків та втрат. Україна пропонує партнерам підписати багатосторонній договір та створити механізм для компенсації збитків, завданих РФ.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що наказував убивати мирних жителів Київщини: слідчі просять повідомити інформацію про ката з росії. окупант особисто віддавав підлеглим російським солдатам злочинні накази під час окупації села Липівка Бучанського району.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини