ЗСУ знищили ЗРК "Бук" окупантів (ФОТО)

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

Українські воїни знищили зенітний ракетний комплекс армії РФ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ" у соціальній мережі Facebook.

Наші воїни "демілітаризували" ЗРК "Бук", замаскованому між деревами.

"Тим часом ми продовжуємо нашу рубрику "Було-стало". На черзі - ЗРК "Бук" армії окупанта. Майстри ландшафтного дизайну додали трохи полум'яних деталей до загального образу зенітно-ракетного комплексу окупантів у лісах Чернігівської області", - повідомляють у ВП "Північ" ".

Фото: Оперативне командування "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що Росія готується до жахливої провокації в Україні: Верещук розкрила подробиці. Українська розвідка інформує про потенційну загрозу використання Росією хімічної зброї. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, коли можна повернутися додому : Арестович назвав термін завершення активної фази війни. На думку Арестовича , активна фаза війни завершиться у квітні. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ. Президент України пообіцяв, що кожна ракета, кожна бомба, кожен постріл матиме ціну для бюджету РФ. Читайте про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що представництво ООН запровадило програму для підтримки регіонів , що приймають переселенців. Програма ООН для підтримки українців уже запрацювала у Львові. Читайте про це на нашому сайті.