ЗСУ знищили склад боєприпасів, техніку та живу силу окупантів у Запорізькій області

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

У Запорізькій області армія РФ продовжує обстрілювати мирні населені пункти. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької обласної військової адміністрації.

Ворог продовжує озброєну агресію проти нашої країни, проте наші воїни стійко стоять на захисті України. Так, згідно з офіційними даними, Сили оборони Запорізької області станом на вечір 4 квітня та ранок 5 квітня знищили:

• 24 окупанти;

• шість бойових броньованих машин;

• п'ять автомобілів;

• станцію супутникового зв'язку;

• ворожий склад боєприпасів у районі населеного пункту Старомлинівка.

Крім того, п'ятьох військовослужбовців РФ - поранено і захоплено трофей у вигляді бойової броньованої машини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Європарламенті звинуватили РФ у геноциді українців та закликали позбавити права вето в ООН. Не може бути прощення військових злочинів Кремля. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Арестович розповів, який вихід можуть знайти у Путіна , щоб виправдати провал війни в Україні. Серед "зрадників" можуть опинитися міністр оборони РФ Сергій Шойгу та начальник Генштабу Збройних сил Валерій Герасимов. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що українські військові пошкодили фрегат російського флоту "Адмірал Ессен": подробиці. Арестович розповів, що ЗСУ пошкодили фрегат російського флоту. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   стало відомо , скільки російських окупантів перебувають у полоні в Україні. Верещук розповіла про полонених росіян