ЗСУ знищили ще сім повітряних цілей окупантів

Противник втратив ще п'ять своїх літальних апаратів

Українські воїни продовжують героїчно тримати оборону та знищувати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, за вчорашню добу (18 квітня) захисникам України вдалося збити сім повітряних цілей окупантів, а саме:

• один літак;

• чотири безпілотні літальні апарати (ОТУ);

• дві крилаті ракети.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що окупанти розпочали штурм українських позицій у Маріуполі: де йдуть бої. Російські війська завдають удару по основному осередку опору в Маріуполі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що і нфраструктура України під час та після війни: фінансування, стратегії та ідеї. Як, коли і за чий рахунок відновлюватиметься зруйнована під час війни в Україні інфраструктура, про головні проблеми, які існували в галузі до настання Росії та останнім часом. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Данилов закликав українців евакуюватися з місць, де розпочинаються бойові дії. Секретар РНБО Олексій Данилов звернувся до українців. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що мінують території та зривають евакуацію населення: окупанти продовжують порушувати міжнародне право. Росія жорстоко руйнує українські міста та вбиває людей. Агресори цинічно йдуть на порушення норм Міжнародного гуманітарного права. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.