ЗСУ знищили ще дев'ять повітряних цілей окупантів

Українські воїни збили вже понад 320 літаків та вертольотів армії Росії

Українські військові продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, за вчорашню добу (19 квітня) ЗСУ знищили дев'ять повітряних цілей супротивника, а саме:

• один літак;

• один вертоліт;

• шість безпілотних літальних апаратів (оперативно-тактичного рівня);

• одну крилату ракету.

Для довідки: станом на ранок 20 квітня українські воїни збили вже понад 320 літаків та гелікоптерів армії Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що покарання для Росії збільшуватиметься : чим закінчилася зустріч Байдена зі світовими лідерами. Цивілізований світ готовий і надалі постачати озброєння в Україну. При цьому про гарантії для України поки що точаться дискусії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Інакше кров буде і на їхніх руках": Подоляк закликав світових лідерів допомогти з евакуацією з "Азовсталі" . Росія продовжує скидати на "Азовсталь" надпотужні антибункерні бомби. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Запорізькій області окупанти приєднали одну громаду до так званої "ДНР". У Розівській ТГ Запорізької області окупанти влаштували псевдореферендум. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   відновлення інфраструктури : у Київській області функціонують уже три переправи, триває розчищення міст та доріг. На Київщині, на Житомирській трасі — понад 100 км уже очищено. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.