ЗСУ за допомогою "Байрактарів" продовжують знищувати техніку супротивника (ВІДЕО)

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

Українські безпілотники Bayraktar TB2 продовжують завдавати ударів по окупантам. Про це повідомляється на офіційній сторінці Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у соціальній мережі Facebook.

Наші захисники одним точним ударом вивели з ладу ворожу систему радіоелектронної боротьби.

"Наші оператори Bayraktar TB2 майстерно "відпрацювали" систему РЕБ супротивника у Київській області", - пише Залужний.

До посту також було прикріплено відео, на якому знято удар по ворогові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що піхотинці 93-ї бригади забрали російський танк. Тепер техніку опановує піхота і вже використовує проти її колишніх власників. Як кажуть українські захисники, на полях залишилось чимало техніки. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що лікар-кардіолог Ганна Кореневич розповіла, що потрібно робити , якщо у вас різко підскочив артеріальний тиск. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що мародерів в Ірпені відправляють на "виправні роботи" . Наразі у місті було затримано понад двадцять таких правопорушників. Докладніше про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ хоче встановити контроль над українською енергетикою : опублікували план. Суспільство InformNapalm перехопило план росіян. Зазначається, що можливий контроль за українською газотранспортною системою міг би дати Росії додаткові аргументи для посилення агресивної політики "тиску" на країни Європи. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.