ЗСУ ліквідували групу російських окупантів - "українське сафарі триває" (ФОТО)

ЗСУ знищили російських окупантів

Військові Збройних сил України ліквідували чергову групу російських загарбників. Українські захисники опублікували фото ліквідованих окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікував СтратКом ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

У повідомленні СтратКому ЗСУ зазначається, що загарбників вдалося знищити завдяки зусиллям бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

""Українське сафарі 2.0" триває. Цього разу молодиків видала їхня окупантська (свинособача) зовнішність. Загрозу вони вже не становлять", - пише СтратКом Збройних сил України у Фейсбуці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. У разі невдачі агресор може вдатися до терористичних заходів, прогнозує експерт. Керівник проекту розслідувань зазначив, що військово-політичному керівництву РФ все складніше і складніше приховати паніку. Є невизначене бажання продати росіянам бодай якусь "перемогу" до 9 травня. За словами журналіста-розслідувача, щодня без перемог викликає у росіян дедалі більше запитань.

Також "Коментарі" писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо. За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.

Читайте на порталі "Коментарі": Брянськ на кордоні з Україною: горить нафтобаза та нафтопровід Дружба. Жителі міста почали ділитися думками у соцмережах щодо того, що сталося.